Edelleen on aina niin, että kun on tiedossa jonkun mieluisan artistin keikka, mielentila on sellainen iloinen, odottava jännitys. Tämä kerta ei tee poikkeusta. Päivän voi viettää vaikka lopputyön lähteyttämisen tai muun totaalihyydyttävän rutiiniaskareen parissa, kun tietää, että illalla on tulossa hyvä keikka. Eli tässä tapauksessa Nosturi ja Cradle of Filth.

CoF on bändi, josta ensin kiinnostuin nähtyäni sen nimen jossain. Saastan kehto! Tuossa on selvästi jotakin minulle 😀 Tutustuttuani bändin musiikkiin havaitsin olleeni oikeassa (Kuinkas muuten. Öhöm. But I digress.). Viittauksia bändiin popsahtelee aina silloin tällöin ilmoille yllättävissä paikoissa. Mm. Diamanda Galás on maininnut bändin arvostavaan sävyyn jossakin haastattelussaan. Ja CoF on maininnut Diamandan. Ei ole ensimmäinen kerta, kun huomaan, että joku arvostamani artisti diggaa jostakin muusta arvostamastani artistista yli genrerajojen, kuten tässäkin tapauksessa.

Eli summa summarum odotan mielenkiinnolla, mitä tästä tulee. Yritän saada hyviä kuviakin keikalta. Eli pysykää siellä ja venailkaa keikkarepparia.